Altijd net iets beter

Verona

Verona is al meer dan 25 jaar producent van ramen en deuren. U kan bij ons terecht voor hout, aluminium & PVC.

Dit beloven wij u…

alles in eigen beheer

Wat wij zelf doen, doen wij beter. Wij hebben onze eigen Verona-toonzalen en het hele proces van opmeting tot plaatsing verzorgen wij zelf. De opmeting wordt uitgevoerd door onze werfleiders, de productie gebeurt in onze fabrieken en de plaatsing door onze ervaren plaatsers (*).  Maar ons verhaal stopt niet bij de plaatsing. Wij blijven er voor u, voor al uw vragen en mogelijke problemen. Onze service na verkoop staat ter beschikking voor al uw vragen. Wij zijn niet onfeilbaar maar doen er wel alles aan om u tevreden te stellen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

(*) houten ramen, deuren, poorten en toebehoren worden door partners van Verona geproduceerd. Deze zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd zodat we u de beste kwaliteit, een snelle levering en goede service kunnen garanderen. Ook voor deze producten willen wij u de vertrouwde Verona kwaliteit bieden.

West-Europese topkwaliteit

Verona doet geen concessies wat betreft de kwaliteit. Wij maken enkel gebruik van West-Europese producten. Elk onderdeel, zelfs het kleinste, heeft een belangrijke functie. Een hoog kwalitatief, duurzaam en betaalbaar product is geen loze kreet bij ons.

klant voor het leven

Uiteraard kan u, moest u ooit problemen hebben, van een garantie genieten maar daar stopt het voor ons niet. We beschouwen u immers als een klant voor het leven. We proberen steeds de beste oplossing voor u te vinden, ook al is de garantie al lang verlopen. Er is slechts één aanspreekpunt waar u altijd op kan terugvallen. U kan op ons rekenen.

innovatie is de weg

Buitenschrijnwerk kan het verschil maken. Verschillende bouwstijlen vragen elk hun specifieke oplossingen. Verona tracht de referentie te zijn op het gebied van kwaliteit, innovatieve oplossingen en klantentevredenheid. We leggen de lat steeds hoger en proberen onze kwaliteit steeds te verbeteren en ontwikkelen continu nieuwe producten die aan uw behoeften voldoen.

Zo kan u bijvoorbeeld bij ons ook terecht voor deuren met ingebouwde vingerscans of met bediening op afstand via uw smartphone.

Ook hebben wij recent een nieuw PVC raam ontwikkeld met een versmalde middenstijl, de Élégance, die uitermate geschikt is voor landelijk woningen.

technische kennis

Met onze duizenden projecten in de meest uiteenlopende bouwstijlen en een jarenlange ervaring, is Verona een betrouwbare en bekwame bouwpartner. We produceren onze ramen en deuren zelf en handelen met kennis van zaken.

elk detail telt

Wij hebben oog voor detail en dat ziet u. Kwaliteit en esthetiek gaan bij ons hand in hand. Al onze producten worden grondig gecontroleerd en perfect afgewerkt. Dat maakt het verschil.

Enkele voorbeelden:

 • De stalen binnenkader van onze PVC deuren is gelast. Dit is niet zichtbaar maar het geeft u wel de garantie op een zeer lange levensduur.
 • Onze aluminium ramen zijn ijzersterk. Dit komt omdat ze eerst gelijmd worden alvorens ze machinaal in elkaar geperst worden. Nadien worden er in de hoeken verstevigingen aangebracht om maximale stevigheid te garanderen.
 • Automatisatie is belangrijk maar het verschil in kwaliteit wordt door onze vakmensen gemaakt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij als geen ander wat belangrijk is bij het productieproces. Elk onderdeel krijgt een visuele inspectie, elk raam wordt door één van onze vakmensen gecontroleerd en opgepoetst voordat het bij u geplaatst wordt.
 • Ook onze vliegenramen en –deuren worden door ons geproduceerd. Ze hebben verstevigingen in hetzelfde materiaal als de buitenkader. Hierdoor buigen ze niet door, blijft de gaas beter gespannen en gaan ze veel langer mee.

.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bezoek één van onze toonzalen.

Waarom Verona? Doe de test!

U heeft 100% gelijk dat u vergelijkt, het gaat immers over een grote investering. Wij willen de uitdaging aangaan. Doe de test hieronder om u te verzekeren dat u de juiste keuze maakt.

Heeft u zekerheid?

Heeft u zekerheid?

Heeft onze concurrent een eigen verkoopteam en eigen toonzalen of werkt hij via franchising? Welke garantie heeft u dat hij morgen nog zal bestaan?

  Alles in eigen beheer?

  Alles in eigen beheer?

  Heeft onze concurrent alles in eigen beheer van verkoop tot opmeting, plaatsing en service na verkoop? Of besteedt hij dit uit?

   Partner voor het leven?

   Partner voor het leven?

   Bent u zeker dat u na 20 jaar nog bij hem terecht kunt om bv. een kapot slot te vervangen?

    West-Europese producten?

    West-Europese producten?

    Werkt onze concurrent met 100% West-Europese producten?

     Krijgt u wat u verwacht?

     Krijgt u wat u verwacht?

     Heb u 100% zekerheid dat hij exact hetzelfde gaat leveren als op de offerte staat of staat er in de kleine lettertjes dat hij hier van mag afwijken?

      Ervaring & vakkennis?

      Ervaring & vakkennis?

      Hebben zijn medewerkers gemiddeld meer dan 15 jaar vakkennis in ramen en deuren?

       25 jaar?

       25 jaar?

       Bestaat hij al 25 jaar en heeft hij al meer dan 25.000 tevreden klanten?

        Onze klanten

        • Van a tot z hebben we een goed gevoel gehad bij Verona. Onze verkoper gaf meteen vertrouwen en was erg duidelijk bij de offertes, goede communicatie in de meetstaat en bij de planning, en een zeer propere uitvoering. Vooral dat laatste blijft ons bij: goeie ploeg met veel vakkennis, sympathiek, snel en degelijk. Het resultaat is mede aan jullie te danken en is iets om trots op te zijn. Bedankt!

         Thomas & Anneleen
        • Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk door Verona. Vooral toch even vermelden dat wij een zeer goede ploeg hadden ter plaatse. Zij hebben dat zeer professioneel en met kennis van zaken aangepakt. Hun inzicht bij onverwachte moeilijkheden en de geboden oplossingen hebben geleid tot een mooie afwerking: esthetisch en met een minimum aan boor- en kapwerk. Zij hebben er - in de mate van het mogelijke - enorm rekening mee gehouden dat ze in een bewoond pand bezig zijn.

         Goris - Van Diest

        Begin te typen en druk op Enter om te zoeken